maanantai 14. huhtikuuta 2014

My Style-MondayLiivi-kirpputori, Beatlespaita-kirpputori, housut-Gina Tricot, käsikoru-kirpputori,Converset-Stadium

Maanantai! Intoa puhkuen päätin lähteä tämän viikon My Style-postauksiin,kunnes herätyskello soi.. Myöhäisestä aamusta huolimatta uni otti minut valtaansa,joten aamulla kiireessä vaatekaappini räjähti vielä sängyssä nukkuvan Simon päälle. Mikä siinä on, että tietyt vaatteet pyörivät jaloissa (kirjaimellisesti) aina, kun niitä ei tarvitsisi,mutta kun niitä tarvitsee,ne kipittävät karkuun? Näin minulle kävi tänä aamuna, kun päätin vetäistä päälleni Beatles t-paidan.

Kiireestä johtuen tämä asu ei ollutkaan niin mainio ja erikoinen. Olinhan suunnitellut aloittavani tämän My Style-viikon tyylikkäästi ja täysin huolitellusti. Mutta,ehkäpä tämä oli hyvä pehmeä lasku tähän viikkoon,ja pikkuhiljaa se oma tyyli alkaa löytyä sieltä..Jos vielä heräisi vaikka ajoissa?

Tyyliin mukavasti grungemaista särmää toi liivi,tennarit ja hakaneula-korvakorut! Ja kyllä,tykkään edellleenkin tuosta tupsukampauksesta,vaikka tupsulla ei mitään virkaa olekaan. 

 Aamulla jopa suoristin hiuksia, mutta kiitos pyörän (josta sopivasti maanantain kunniaksi muuten puhkesi takarengas!) ja sateen,hiukset kihartuivat tuollaiseksi kivaksi takkupilveksi. Ei hättää,eikai sillä niin väliä!

Tällä tyylillä sitä siis asteltiin sateisessa maanantaissa! Katsotaan,mitä huomenna keksitään..


Lähetä kommentti