Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

I am singing in the studio- lauluäänitykset ovat alkaneet!


Tänään olikin jännittävä,kiireinen ja todella antoisa päivä! Aamupäivällä valmistauduin kesätyöhaastatteluun tarkistamalla sata kertaa linja-auto aikataulut,etten vaan myöhästy, ja että osaan jäädä oikealla pysäkillä pois.Haastattelu koski siis kesätyötä,missä pääsisi lasten kanssa toteuttamaan taiteellista prokkista musiikin,tanssin ja näyttelemisen osalta,eli melko mainio duuni olisi tiedossa! Haastattelu meni hyvin,mutta en halua toivoa vielä liikoja, sillä hakijoita oli ollut ilmeisesti todella paljon. Olin tyytyväinen kuitenkin siihen, että pääsin haastatteluun,sillä hakijoista haastikseen pääsijöitäkin oli jouduttu karsimaan. Mutta muutaman viikon päästä tiedon tästä saan!

Suoraan haastattelusta singahdin Savelaan studiolle äänittämään lauluja. Lauluäänityksethän piti aloittaa jo muutama viikko sitten,mutta homeongelmat ja niistä johtuva sairastelu siirsi nauhoituksia. Nauhoituksiin meno jännitti,koska nauhoituspuuhista on aikaa semmoiset kahdeksan vuotta! Huhu,viimeksi studiossa on siis ollut pikkuinen,15-vuotias Roora.

Turhaan jännitin, sillä nauhoitukset menivät hyvin! Äänittäjämme Jaakko osaa hommansa todella hyvin, ja oltiin heti samoilla linjoilla siitä, mitkä kohdat otetaan uusiksi. Jaakko myös kertoi suoraan, jos joku kohta ei mennyt ihan niin hyvin,kuin olisi voinut mennä.Vaikka tehdäänkin tuota EP:tä pienellä budjetilla,halutaan silti tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä!

 Ja niinhän siinä kävi, että kahdessa ja puolessa tunnissa saatiin kaksi biisulia nauhalle!! JEE! Voitte kuvitella varmasti sen fiiliksen,mitä tuollaisesta hommasta saa. Ja varsinkin,kun helmikuusta tämän kuun puoleenväliin kesäneet ääniongelmat,sairastelut,äänen katoilut ja muut shaibat ovat jääneet taakse. Kun voit vaan mennä ja laulaa,kroppa toimii ja ääni toimii. MAINIOTA! Huomaaks, että oon innoissani?

Sunnuntaina saatte lisäpäivitystä lauluhommeleista,sillä silloin olisi määrä jatkaa. Nyt käperryn Nalle Puh-peiton alle ja alan selaamaan Etolan sivuja.Parveketta pitäisi huomenna laitella vappukuosiin.

Hyvää fiilistä,tyypit!

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti