torstai 10. huhtikuuta 2014

Haalari valmistuu,todellakin!


Noniin! Valmistujaishaalari on edennyt siihen pisteeseen,että tänään pääsin sitä sovittamaan! Viimeisin kerta, kun haalarista puhuin, oli tässä postauksessa. Ja täytyy kyllä sanoa, että haalarista tulee niin hemmetin hieno,vaikka vielä se vaiheessa onkin!Tänään oli siis sovitus ja ensi kerralla haalarin pitäisi olla jo valmis! Menen siis hakemaan haalariseni 25.4. Ihanaa!


Muuta valmistujaisiin valmistavaa pikkupuuhaan olen myöskin tällä viikolla tehnyt. Kävin varaamassa nimittäin kampaajalle ajan! Haalarin kaveriksi tulee menninkäiskeijukais-vaikutteinen siistinsotkuinen meganuttura! Kuulostaa hyvältä,eikö vain?

Nyt pitäisi vain jostain kaivella asuun laukku ja kengät. Ja ne kengäthän minun mieltäni kiristää. En nimittäin yhtään tiedä, millaiset haluan..Toisaalta haalari ja nuttura ovat jo melko näyttävät,enkä halua olla liian koristeltu, joten ehkä ne sandaalit voisi tulla kysymykseen..Mutta entä jos sataa ja niillä tulee kylmä? Korkkareita en todellakaan jaksa pitää koko päivää.. Ja vaikka oikeanmalliset kengät löydänkin, niin oikean kokoisten löytäminen voi olla vaikeampi homma..Huooh!

Onneksi tässä on vielä aikaa..                                                                                                                    Tässäpä nämä päällimäiset asiat haalaria koskien! Mitäs mieltä te olette?
Tietääkö kukaan mitään hyvää kauppaa,mistä saisi pienelle jalosilleni sopivia juhlakenkiä?Jos tiedät,vinkkaappa tänne!


6 kommenttia :

 1. Aivan ihana haalari! Rakastuin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! <3__<3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihana haalari! :D Ilmeisesti teetetty? Mistä idea moiseen :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä on teetetty.:) Kyllästyin juhlamekkoihin.:D

   Poista