Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Jos etsit mua niin täällä oon/ Ja jäänyt kaiken roinan alle ahdinkoon


Muuttolaatikoiden rapinaa, ihmettelyä että mistäs sitä tavaraa on näin paljon tullut. Sotkua. Siinäpä tämä sunnuntai tähän asti. Halusin tehdä jotain konkreettista muuton eteen.Ajattelin, että se auttaisi purkamaan stressiä, josta edellisessä postauksessa puhuinkin. Ja kun tänä aamuna heräsin 08.20 ilman herätyskelloa, ajattelin, että nyt muuten pakataan. Ja niinhän me tehtiin.

On myös erittäin huikeaa havaita, kuinka paljon olemmekaan pystyneet säilömään paperiroskaa tähän asuntoon! Kaksi jätesäkillistä täynnä roskaa ja turhia papereita. Oon ihan varma, että tuo IKEA:n lipasto onkin jonkinlainen taikalipasto. Vähän kuin joulupukin säkki: se on pohjaton ja sinne saa mahdutettua hiiirrrrveesti tavaraa. Tai tässä tapauksessa sitä paperia,kyniä (kuvitelkaa mun ilme, kun esikatselussa huomasin kirjoittaneeni tähän "kynsiä"),vanhoja puhelimia,ynnä muuta yhtä tarpeellista.
Olen myös ollut melko julma: kaikki epätarpeellinen on lentänyt roskiin tai lähtee kirpparille. Mitään turhaa ei sinne roudata! Tuota lausetta olenkin toistellut itselleni mantran tavoin koko päivän.Stressi kuulema purkautuu jokaisella omalla tavallaan. Mitä mun stressin purkautumisesta voi päätellä,kun katsoo ylläolevia kuvia? Ah me,au naturel! Olen häikäisevän kaunis ja hemaiseva! Nuo oikeanpuoleisen kuvan tummat silmänaluset vielä lisää mun viehätysvoimaani! Ei ihme, että Simo on tälläisen kinksun halunnut!

Tää kinksu taitaa nyt täältä muuttolaatikoiden keskeltä lähteä lenkille. Pitäisi tänään myös vääntää muutama toimintasuunnitelma ja henkilökohtaistamissuunnitelma, esimerkki toimintatuokio ja infolappunen vanhemmille tulevista tapahtumista! Ihan hyvä siis, että on herätty aikaisin. Tekisköhän toi taikalipasto myös paperihommat mun puolesta?

Huomenna onkin jännä päivä, sillä meillä on Uuden Mantereen promokuvaukset! Vähän jännittää. Mutta kyllä ne hyvin menee,poseeraan vaan yhtä kauniisti, kuin noissa ylhäällä olevissa kuvissa!

Näihin tunnelmiin,

 
8 kommenttia:

 1. Aika kivaa varmaan muuttaa kun saa aina tota kamaa roudaa. Mun veli just muuttaa pois kotoa ja tuntuu hassulta kun täältä lähtee kaikenlaiset huonekalut kokonaan pois ja kävelemään. Onneksi en itse ole muuttamassa vielä hetkeen, koitan vaan kerätä rahaa säästöön että elämä olisi helpompaa kun joskus muutan :)

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaman roudaaminen ei oo mitään lempparihommaa todellakaan.. -.- Mutta onneksi muutto on jo takanapäin, ja nyt se kiva osuus: sisustaminen on meneillään!:)

   Kannattaa kerätä rahaa säästöön kyllä! Sit voi mennä shoppailee (esim.IKEA:an ihan huoletta ja kerätä kaikki kivat jutut mukaan!):)

   Poista
 2. Ihanan sävynen blogi! Ja sun hiukset on upeet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,pitäisi vaan päivitellä sävyjä hieman! NIin hiusten,kun bloginkin.:)

   Poista
 3. Toi on niin totta, että kun siivoilee niin ihan järkyttävästi löytyy sitä paperiroskaa! Kaikkea sitä tuleekin säilytettyä. Kaikenlaisia lappuja ja monisteita, jestas sentää!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,vanhat junaliput ja kuitit on myös jostain syystä säästetty.:D

   Poista
 4. Upee banneri ja sun hiukset on tosi persoonallisen sävyiset. :)

  gamblecalledlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista