maanantai 17. maaliskuuta 2014

Haalari valmistuu (ainakin ajatustasolla)


Kerroin TÄSSÄ postauksessa, että aion teettää haalarin valmistujaispuvukseni. Lupasin pitää teidät lukijat ajantasalla haalarin tekemisen eri vaiheista,joten nyt onkin sen osalta hieman päivitettävää. Teetän haalarini siis ompelimo Atelje Iinalla. Iina on tehnyt meidän perheessä jo aika monet juhlapuvut, mm. minun vanhojen tanssi-mekkoni ja myös yo-mekkoni, joten luotto Iinaa kohtaan on vahva.

Pääasiassa Iinalle taitaa tulla pyyntöjä tehdä häämekkoja, mutta muut juhlapuvut ja ompelutyöt onnistuvat. Odotellessani vuoroa Iinan puheille oli suunnitteluvuorossa mm.rippimekko ja yo-mekko.

Oli mahtavaa alkaa suunnitteluhommat siitä, että Iinakin oli todella innoissaan haalari-ideasta! Mainiota! Lähinnä käytiin läpi sitä,minkä tyylinen haalari olisi pääpiirteittäin. Myös kangasvalinnoista keskusteltiin ja minun pitäisi ostaa muutaman viikon sisään haalariin kangas.

Uusi tapaaminen Iinan kanssa on siis jo 27.päivä, jolloin suunnittelemme yläosan ja sen muodon tarkemmin. Voi vitsit olen kyllä jo niin innoissani tästä! Iina oli kanssani  myös samoilla linjoilla siitä, että teemme haalarin joka käy arkeen ja juhlaan. Sitten otettiinkin jo mitat ja homma oli sillä selvä! Tapaamiseen meni aikaa n. 20 minuuttia.

Iinalta saa muuten myös tilattua kengät ja tarpeen tullen myös ne värjätään hänen kauttaan. Itse kärsin minijalasta, koko 34-35, joten hyvien juhlakenkien löytäminen on ollu ennen melkoista tuskaa. Vanhojen tansseihin tilasin Iinan kautta todella hyvä korkkarit, jotka myös värjättiin vaaleanvioletiksi pukuni mukaan. Samat kengät menivät myös yo-juhlassa, tosin myöskin tällä kertaa ne värjättiin uudestaan oliivinvihreäksi. Käytännöllistä,eikö vain?

Vielä en tiedä, minkälaiset kengät haluan valmistujaisiin..Toisaalta ehkä jotkut koristeelliset sandaalimalliset kengät voisivat olla kivat..Toisaalta korkkarit olisivat juhlalliset, mutta jaksaako niillä pönöttää? En tiedä vielä..Varmaan hiuksia/koruja/meikkiä ja kenkiä määrittää melko paljon se, millainen haalarista oikeasti loppupeleissä tuleekaan. Sitä jännityksellä odotamme!
TÄÄLTÄ (klick) pääsette muuten Atelje Iinan sivuille. Siellä voitte katsella juhlapukuja,tsekata hinnastoa ja muuta asiaan liittyvää!

Pitäkää itsenne muuten terveinä! Minä täältä kuumeessa ja luultavasti sylkirauhastulehduksen uhrina kirjoittelen! 

12 kommenttia :

 1. Hei, kiitos kommentistasi ja tsempeistä. :) Taidanpa itsekin liittyä blogisi lukijaksi. Jäin samantien lukemaan postauksiasi taaksepäin, sinulla on tosi kiva tapa kirjoittaa. Ja onnittelut onnistuneesta painonpudotuksesta ja elämäntapamuutoksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Ja kiva, että kirjoitustapani on mieleinen!

   Poista
 2. Ompas hemppasen värinen ja oloinen blogi! :) Tosi nätti toteutus ja vau miten ihanat hiukset siulla onkaan. Tsemiä takatalveen ja kevääseen! :))

  http://ou-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja kiitos! Ja todellakin kiitos tsempeistä,viikonloppuna satanu lumi ei ihan nyt ollu kiva juttu..:(

   Poista
 3. Hei vähänkö kiva toi haalari valmistujaispukuna! Muutenkin ihan sika sulonen blogi sulla (:

  http://kati-foreveryoung.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihana taosta sun blogilla ja kiva banneri!:) http://secrectslifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihanat hiukset ja haalarista tulee varmasti hieno :-)

  http://allthatyouneversay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Luotto on vahva, että haalarista tulee hieno! Saa nähdä, torstaina pitäisi ompelijaa taas tavata!:)

   Poista
 6. ihana ulkoasu tällä sun blogilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkoasua pitäisi hieman päivitellä kyllä..Alkaa tuo bannerikuva jo vähän kyllästyttämään.

   Poista