Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

3 vuotta sinua (sisältää videon)Tänään vietetään Simon ja minun synttäreitä,eli kyllä,vuosipäivää. Tänään mittariin kilahti kolme vuotta,jee! Oon oikeesti aika lälly ja tykkään kaikista romanttisista jutuista, joten tein tällaisen pienen kuvakoostevideon meidän yhteisestä matkasta. Kuvia oli hirvittävän vaikea laittaa aikajärjestykseen, mutta hiusten pituudesta pystyi paljon päättelemään! Molemmilla on hiukset kasvaneet melkoisesti noista ensimmäisistä kuvista,heh!

En myöskään halunnut tehdä mitään megapitkää videota. Mutta varoitan, videolla on hemmetisti pusukuvia.Jos ne ällöttää,älkää katsoko.

En tiedä, mitä tänään on ohjelmassa,sillä Simba on saanut suunnitella tänä vuonna meidän päivän. Kuohuviiniä näkyi olevan kaapissa, joten hyvältä vaikuttaa! Luulen myös, että pääsen syömään johonkin. Hih, saa nähdä!
Nyt lähden aamulenkille ja sitten katsotaankin, mitä tekemistä on keksitty. Kannattaa muuten klikata itsensä Youtubeen katsomaan tuo video, se on ärsyttävän pieni tässä. Jos joku osaa neuvoa,miten videot saa blogissa isommiksi ni heittäkää mua kommentilla!

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä päivää teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. aivan ihana video ja postaus! rakastan tätä ulkoasuaki etenki banneria♥ kkirjotat nii selkeesti ni tekstii on kiva lukee, peukkuu :)

  http://bymarika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Kiva saada itse tekstistäkin palautetta!:)

   Poista
 2. Youtube videot saat isommiksi blogiin kun toimit jotakuinkin näin:

  1. Oot youtubettimessa haluamassasi videossa ja painat sieltä "jaa". Siittä seuraavaksi "upota".
  2. Siihen tulee semmonen 'loota' jossa on koodin pätkä. Varmista että sen alapuolella on raksi kohdassa 'Käytä vanhaa upotuskoodia'. Ja kopioi se koodi
  3. Lisää kyseinen koodi postauksesi HTML puolelle.
  Ja tässä kohtaa tulee se varsinainen koon muuttaminen, eli
  4. Kun koodissa lukee kahdessa eri kohtaa width ja height niin muokkaat niin kohtaan ne luvut haluamiksesi. Eli kuten vaikka itselläni on, niin width on 850 ja height 500.

  Toivottavasti yhtään tajusit ja onnistuu! Tekemäsi video on yli söpö :3 Onnea vuosipäivällenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii vitsit kiitos paljon tästä! Kokeilen tota sit seuraavalla videolla! Ja kiitos ja kiitos :3

   Poista
 3. Luulin kokoajan että olet yhdessä naisen kanssa kunnes lopussa vasta paljastui että hän oli mies WTF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin,tuossa alussa tekstissä oleva nimi Simo ei tietenkään kerro kummasta on kyse. ;) Haha,muuta juu,kyllähän tuota usein naiseksi luullaan! :D

   Poista