keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Jump-jump-jumpsuit

Kuten olen muutamaan otteeseen täälläkin tainnut sanoa, valmistun toukokuun lopussa lastenohjaajaksi. Koska valmistujaiset tarkoittavat tälläytymistä (JEEE!), alettiin tammikuussa jo muutaman koulukaverin kanssa katsella netistä  juhlamekkoja. Rakastan suunnitella asukokonaisuuksia juhliin ja miettiä, miten laitan hiukset ja meikin. Kävi kuitenkin niin, ettei oikein mikään mekko miellyttänyt silmää.

Kauniita juhlamekkoja on paljon,melkein liiankin paljon, mutta silti ajatus mekosta jotenkin tylsistytti.Halusin jotain räväkämpää ja itseni näköistä. Törmäsinkin eräällä nettisivulla melko juhlavaan haalariin. Yleensä haalarista tai jumpsuitista tulee mieleen ne potkupuvut,mitä kotona voi pitää. Mutta nämä haalarit olivat erilaisia, ne olivat ihania! Niinpä päätin, että minulle tulee juhlamekon sijasta juhlahaalari.

Koska olen melko lyhyt, en usko, että kaupasta saan valmiiksi haalarin joka tekee oikeutta a.) pituudelleni b.) tietyille muodoilleni. Aion siis teetättää haalarin itselleni. Aloin etsiä enemmän jumpsuitteja netistä ja voi niitä on paljon ja ne ovat i_h_a_n_i_a! Keräsin teille muutamat lempparit kuvapaketeiksi ja tässäpä ne ovat!


Taistelen kovasti vastaan, etten teetä mustaa jumpsuittia valmistujaisiin.Musta on hieno ja elegantti ja käy kaiken kanssa ja on juhalava ja ja ja.. Mutta silti, mulla on aina mustaa päällä juhlissa, joten yritän nyt "värittää" hieman vaatevarastoa. Niinpä tykästyinkin tuohon kukkakuvioon! Haluaisin omaan valmistujaishaalariinin kukkakuviota, mutta en ehkä ihan niin räväkkää, kuin tuossa vasemmassa kuvassa. Haluan mustan pohjan ja vähän hillitympää kukkakuviota.

Oikean puolen jumpsuitissa on ihana malli! Haluan jotain tuon mallista itsellenikin: ylhäältä vähän tiukempaa ja lahkeet saa sitten liehua vapaana! Haluan jotain Aladdinmaista niihin lahkeisiin..                                            


Tässä seuraavat kaksi lemppariani! Tuo vasemmanpuoleinen aiheutti pienen kiljahduksen ja kuolavanan valumisen. Aion nimittäin kesän tai kevään aikana vielä teettää tuollaisen räväkämmän haalarin vielä itselleni! Mainio baari/keikka-asu, ja miksei muutenki pidettävä juhlissa ja menoissa.

Tuosta oikeanpuoleisesta tulee niiiin vahvasti mieleen 90-luku! Kun oltiin pieniä ja lappuhaalarit oli muotia. Tämä haalari ihastutti nostalgian takia, mutta myös siksi, että se olisi todella kätevä töissä!


Tässä ihastuin tuohon vihreäpohjaiseen kuviointiin.Olisi kiva kesällä vähän jotain värikkäämpää saada päälle,joten tämä olisi oiva valinta!

Mustassa ihastuin sen malliin ja todella löysiin ja leveisiin lahkeisiin! Tuo musta jumpsuit kävisi myös todella moniin eri tilaisuuksiin! Yleisesti ottaen tuntuu, että haalarit ovatkin todella käteviä! Asusteita vaihtamalla perus musta jumpsuit sopii hienompaan juhlaan ja vaikka keikalle! Valmistujaisjumpsuitin onkin oltava sellainen, jolla voi mennä keikalle: omalle tai toisten.


Violetissa jumpsuitissa ihastuin ensimmäisenä tietenkin väriin, mutta rakastan tuon haalarin mallia! Etuosa on todella kaunis ja lahkeet menevät kivan Aladdinmaisesti. Tuon mallinen ei ihan minulle sopisi,mutta nätti se on!

Sininnen kukkajumpsuitkaan ei istuisi minulle ihan heti värinsä puolesta. Malli on kuitenkin kiva ja värimaailma ja kuvio on ihanan hippimäinen!

En malta odottaa, että pääsen ompelijan kanssa suunnittelemaan omaa ihanaa jumpsuittiani! Pidän teidät ajantasalla suunnitteluoperaatiosta!

Kaikki nämä ihanat jumpsuitit löytyvät muuten TÄÄLTÄ!

8 kommenttia :

 1. Tuntuu etten ikinä löydä ns just mun näkösiä blogeja, mutta aaaa tässä olis yks hyvä esimerkki :D todellakin liityn lukijaksi!

  Täytyy varmaan mennä selailemaan asoksen valikoimaa, sillä nää jumpsuitit on jotain niin hienoja! Tuut varmasti erottumaan sun teetetyssä jumpsuitissa muiden mekkomassasta. Toivottavasti myöhemmin kyseinen jumpsuit näkyy myös täällä blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,no tervetuloa vaan lukijaksi!:) Kyllä todellakin jumpsuit näkyy (ja kuuluu) täällä blogin puolella myös!:)

   Poista
 2. Kuola ihan valuu kun katselin noita kuvia, aivan ihania jumpsuitteja! Tuo ensimmäinen varsinkin on ehkä maailman ihanin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihania,ja asoksella ois ollu vielä paaaaljon muitakin ihanuuksia!:)

   Poista
 3. voi tuo ekan kuvan kukkakuosi on nii ihana! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ää mulla on ollut jo kauan haalarihimo, eikä tää postaus auttanut siihen yhtään : D ihania haalareita oot löytänyt, lemppari on ehdottamasti alin sininen!

  VastaaPoista
 5. Oih, sulin nuille kahdelle ekalle, mustalle ja kukkaselle. Pää täytty jo kaikista ideoista, millasia koruja, vöitä ja huiveja ton mustan kanssa vois pitää... :3

  VastaaPoista