Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Idioottivarma DIY-farkkuliivi

Heissulivei tyypit!

Ette uskokaan,kuinka mainio lauantai mulla on ollut! Nukuin maailman parhaat yöunet ja silti heräsin jo puoli kymmeneltä ilman herätyskelloa! Siitä sitten reippaana aloin siivoamaan, pesin koneellisen pyykkiä,laittauduin,kävin kaupungilla,tuunasin farkkuliivin itselleni (kohta näette,miten), kävin kaupassa.. Kohta teen Simban kanssa ruokaa ja illaksi keksitään jotain hauskaa! Tätä onnellisuutta lisää tietty se, että kaikki paperihommat liittyen työssäoppimiseen ja näyttöihin on saatu tehtyä! How cool is that!?

Mutta niin,tänään opastan teitä tekemään farkkuliivin. Aluksi mietin, etten edes kehtaa tätä luokitella DIY:ksi, koska kaikki varmasti tämän tavan tiedätte ja osaatte tämän tehdä ilman mitään opastusta. Mutta niin, nyt tehdään farkkutakista farkkuliivi. Valmiit farkkuliivit ovat olleet jotenkin liian siistin näköisiä, ja haluan jotain pientä resuisuutta tai särmää. Löysinkin kirpputorilta farkkutakin hintaan 2e.Ensimmäinen ja viimeinen askel on leikkaaminen. Leikkaa hihat irti saumaa pitkin. Jos teet farkkutakista liivin,kannattaa varmistaa ettei hiha mene kovin paljon kainalon alle. Jos farkkutakissa sauma menee kovin paljon kainalon alle, se näyttää rumalta sen jälkeen kun olet leikannut hihat. Se lerputtaa sieltä, eikä liivi pysy paikoillaan. Olen itse tämän virheen joskus tehnyt.

Tässä mää leikkelen.
Kun olet leikannut hihat irti, liivi on valmis tadaaa!! Ei ollut vaikeaa tai aikaa vievää. 

Itse ajattelin vielä tuunata liiviä lisäilemällä siihen niittejä kaulukseen tai olkapään saumoihin. En vielä osannut päättää, kumpaan laitan, niin en niitä vielä lisäillyt. Ehkäpä aika näyttää, minkälaisten vaatekokonaisuuksien kanssa tuota tulee käytettyä. 


Pitäisi tehdä teille postaus uusista kirpputorilöydöistä.Joulun jälkeen moni kirpparivaate on löytänyt tiensä vaatekaappiini (näistä ykkössuosikki armeija-takki!) ja haluan esitellä niitä teille.Ehkäpä hiihtolomalla, kun on kotona valoisan aikaan.

Tässäpä siis tämä pienehkö DIY! Olisiko teillä muuten kiinnostusta nähdä meidän kämppää? Jos on, voisin tehdä kämppäpostauksen..


Kivaa lauantaita tyypit!4 kommenttia:

 1. kämppäpostaus kiinnostaa tosi kovin ,samoin kyllä tuo kirppis jutskien esittely ! c:

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kiinnostusta on!:) Pitää vissiin siivota ja sitten vasta napsia kuvia...:D

   Poista
 2. kiva postaus, kiitos! mulla on tuolla naulakossa odottamassa farkkutakki pientä duunailua:D

  VastaaPoista