Sivut

maanantai 10. helmikuuta 2014

Hei me keikkaillaan!

Meillä oli siis ex-Duo Couplen kanssa keskiviikkona keikka Public Cornerissa. Koska duona emme soita, vaan mukana on Vili ja Mikko, piti kehitellä uusi nimi. Tuo keikka soitettiin nimellä Duo Couple goes foursome. 


Oli jokseenkin outoa mennä soittamaan keskellä viikkoa ja jännitti ihan hirveästi, sillä ensimmäistä kertaa tunnin mittaisen setin biisit olivat 90% omaa tuotantoa. Kaksi coveria ainoastaan! Jännitti myös soitella neljästään, kun on tottunut vain Simon seuraan lavalla. 

Vasemmalta oikealle: Niko (miksaaja), Mikko,minä,Vili ja Simo
Porukkaa oli todella paljon paikalla, sillä keikka oli osa Jamkin järjestämää jälki-istunto-tapahtumaa. Illalla oli muutakin ohjelmaa mm. tietovisaa.. Aloitettiin soittelemaan 9 jälkeen. Biisit kulki todella hyvin, meininki oli ihan uudenlainen. Ennen on ollut vain kitara ja laulut, nyt on koko bändi. Omista biiseistä tuli niin paljon uusia puolia esiin. Nyt ihmiset saivat kuulla ne versiot meidän biiseistä, mitkä meillä on ollut päässä.

Keikka meni nopeasti ja hyvillä fiiliksillä! Porukka tuli kehumaan biisejä ja yleisesti koko hommaa! Tämä oli hyvä,koska itsellänihän oli koko päivän ollut ääni maassa. Viime viikolla olin siis vieläkin kipeä ja sain antibiootit poskiontelontulehdukseen. Ääni kuitenkin kesti ja soi ihan jees!

Ihmiset odottelevat jo kovasti meidän EP:tä ja sekin on melko jees. Keikan fiilis oli rento ja mukava. Tästä on oikein mainio jatkaa tällä porukalla!! 

SOITTOILMEET!
Keikkoja ei ole vielä tiedossa, sillä tämä kevät pyhitetään EP:n tekoon. Alkukesästä ja ensi syksystä sitten lähdetään kiertelemään keikkapaikkoja niin paljon, kuin vain mahdollista. Ainiin,uusi bändin nimi! Tästä eteenpäin keikkailemme ja teemme biisejä nimellä Uusi Manner!

Tässä oli pikapostaus keskiviikona keikasta! JEI!

Kaikki kuvat by Alizee Bourdeau photography

4 kommenttia:

 1. Olis kiva saada jotain videoo teidän keikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videota keikoilta ei voida vähään aikaan tehdä,koska ei ole keikkaa tulossa..:/ Tehdään siis EP tänä keväänä,joten sitten ainakin äänimatskua on saatavana. MUTTA olen luvannut tehdä lauluvideon jostakin biisistä..Ehkäpä sen voisi toteuttaa hiihtolomaviikolla. ;)

   Poista
 2. Oot ihan hirmuisen suloinen, liityin lukijaksi! :3

  VastaaPoista