Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

My style inspiration

En ole kauheammin tänne postannut mitään kattavia analyysejä mun tyylistä, tai kertonut, mitkä jutut mua inspiroi/ohjaa pukeutumisessa. Syynä tähän on ollut se, ettei ole yhtä tiettyä juttua, mikä mua inspiroi. Otan inspiraatiota tosi paljon eri tyyleistä, ja siksi toi mun vaatekaappi on aikamoinen sekasikiö..

Työn puolesta se on hyväkin, että niittipaitojen ohella löytyy myös jotain vähän hillitympää (eli kollareita ja huppareita). Vaikka töihin pitääkin katsoa vähän,mitä päällensä laittaa, en aio tinkiä tyylistäni vain sen takia, että olisin "lastenohjaajan näköinen." Tällä yleensä haetaan varmaan sitä Marimekkopaitaista naishenkilöä..Siitä, miltä lastenohjaajan/lastentarhaopettajan pitäisi näyttää, voisin saarnata teille pitkät pätkät, mutta nyt sitä en tee. Olen nimittäin löytänyt oman tyylimuusani,uuden inspiraation lähteeni ja haluan esitellä sen teille! Saanko esitellä: Aria Montgomery (Lucy Hale).


Aria Montgomerya näyttelee Lucy Hale, TV-sarjassa Pretty Little Liars. Arian tyylin kulmakivet ovat maanläheiset tummat värit, isot korut, bootsit+sukat/näyttävät legginsit ja rock-henkisyys. Kuitenkin tyylissä on aina jotain söpöä ja naisellista.Arian tyylissä yhdistellään rohkeasti myös aiiiivan erityylisiä vaatteita kokonaisuudeksi, joka ihme kyllä toimii. Alla oleva kuva toimii esimerkkinä tästä. Itselleni ei tulisi mieleenkään yhdistää pääkallopaitaa ja ainakaan ruskeaa nahkahametta. Tämä kuitenkin toimii.

Arialla on muuten myös melkein aina takkina nahkatakki! Välillä melko räväkkääkin tyyliä tasapainottaa melko luonnollinen meikki ja luonnolliset hiukset. Oon kyllä ihan hirveen kateellinen Lucylle noista sen silmistä ja hiuksista..


Tässä nyt oli tällänen pieni postaus mun tyylimuusasta! Kannattaa muuten katsoa PLL:ia, siihen jää koukkuun! Ajattelin muuten tehdä teille taas ensi viikolla My Style postauksen, minkä tein syyskuussa (?). Eli viikon ajan otan jokaisesta päivän asustani kuvan ja sitten teen postauksen niistä..

Edellinen My Style postaus löytyy TÄÄLTÄ. Hassua katsella noita asukokonaisuuksia nyt jälkeen päin, koska ne näyttää tosi oudolta eikä tunnu enää kauheasti munlaiselta! Mutta juu,itse alan siivoilemaan ja pakkailemaan, kun olen menossa Marian luokse illalla ja siitä jatkamme johonkin rilluttelemaan!Kivaa lauantaita!

-A-

(Kaikki kuvat lainattu netistä)

7 kommenttia:

 1. Oi Arialla on kyllä aivan ihana tyyli! <3 Itsekin ihailin sitä aikoinaan kun katselin PLL:ia. Odotan mielenkiinnolla tulvaa tyylipostaustasi :)

  VastaaPoista
 2. Ihana banneri !:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva ja selkeä blogi, jossa on ihan asiaakin. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva, että jäät seuraamaan!:)

   Poista
 4. Arialla on kyllä tosi kiva tyyli, vaikka poikkeaakin mun omasta tyylistäni melkoisesti :) Sulla on muuten aivan ihana banneri, vau!

  VastaaPoista