Sivut

perjantai 24. tammikuuta 2014

Maailman ihaninta ajanhallintaaOlen aina ollut nirso kalenterini suhteen. Kalenterin on pitänyt kuvata minua ja sitä,millainen ihminen olen. Etsiessäni netistä kalenteria muutama viikko sitten, eteeni aukesi persoonallinen kalenteri sivusto. Uteliaana aloin tutustumaan sivustoon ja ihastuin heti. Sivusto, jossa voit suunnitella oman kalenterin!

Sain lahjakortin kyseiselle sivustolle ja aloin suunnittelemaan kalenteriani. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma menee näin: valitse, minkä kokoisen kalenterin haluat, valitse kansi (valmiita kuvia ja teemoja on paljon!) tai sitten voit itse ladata kuviasi niin etu -kuin myös takakanteen. Valitse sisälle teemat,suunnittele minkälaisen viikkonäkymän haluat, ehkäpä haluat treenikalenterin erikseen alas ja myös to do- listan?.. Voi kuulkaa, tähän hommaan hurahtaa kuka tahansa! Kuinka mainio idea!

Kun olet suunnitellut oman kalenterisi, paina tilaa nappulaa ja tadaa, parin viikon sisällä se kolahtaa postiluukusta!Sisälle saat itse valita myös tuon esittelytekstin. Vaihtoehtoina on valmiita tekstejä tai sitten voit kirjoittaa oman. Itse vain hieman muokkasin valmista miau-tekstiä. Tuonne ylös (missä on nuo linnut) saa myös valita vaikka mitä värejä ja kuvioita. Itse rakastuin noihin lintuihin!

Näitä pokkarikalentereita on valittavana eri kokoisia: small,mediun (minulla on tämä), large ja A5. Tuolla voit suunnitella myös muistivihkon ja seinäkalenterin! Lisätarvikkeita (kuten nahkakannet) saat kalenteriin myös tilattua.Parasta tässä on se, että kalenteriin saa tosiaan laittaa juuri sen mitä itse haluaa. Minusta ihanin ja persoonallisin juttu tuolla oli nuo "viikon nuotit". Hihi, myös taakse olisi saanut useamman sivun nuottiviivastoa!Sydäntä lämmitti, kun huomasin kalenterin viimeisen päivän kohdalla tuon kiitos-tekstin. Eikä vain sen takia, että tuo oli todella söpö idea, vaan siksi, että tässä tuetaan kierrättämisideaa! Jee! Tästä pisteet todellakin!

Ainiin ja tuollaisia pieniä söpöjä kuvia on myös kalenteri täynnä! Pääsiäisen kohdalla on munia ja tipu, laskiaisen kohdalla on laskiaispullaa, joulun kohdalla on kuusi... Eli siis kaikkea, mitä voisin toivoa! Pieni kalenteri täynnä söpöyttä. Huommaatteks, oon ihan fiiliksissä KALENTERISTA!

Mutta eikö niin, että kun tylsänä, pitkänä, sateisena maanantaipäivänä avaat kalenterin, ja sieltä pomppaa söpö vaaleanpunainen lintu silmien eteen, et voi enää mököttää? Pienillä asioilla on todellakin väliä!

Mahtia tässä toiminnassa on myös se, että kyseiseen nettikauppaan voi ostaa kaverille vaikka lahjaksi lahjakortin! Kattokaa vaan kaikki kaverit,alatte saamaan kohta multa vain näitä lahjakortteja...

Muutamilta olen saanut kommenttia, että on melko kallista touhua oman kalenterin tilaaminen. Medium kokoinen kalenteri maksaa 32e. Vaikka nyt sainkin lahjakortin, aion todellakin tulevaisuudessa mukisematta ja valittamatta tilata oman,persoonallisen kalenterin. Olen persoonallisuudesta,piristyksestä,söpöydestä ja omanlaisesta tuotteesta valmis sen maksamaan!

Eli, jos haluat yhtä ihanan kalenterin, mene osoitteeseen persoonallinenkalenteri.fi (klick), ja tilaa sellainen! Voin kertoo, että ajanhallinnasta tulee aiiiika monta kertaa kivempaa!

-A-


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Pitää pyytää itselle syntymäpäivälahjaks myös tollai!

  VastaaPoista
 2. apua, toi on niin ihana! c: voisin itekkin ens vuodelle suunnitella tommosen hankintaa :3

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hei tosi makee kalenteri! Ja bongasin itseni kannesta, eihän kalenteri siitä kauniimmaksi enää voi muuttua... :) -Hamppi

  VastaaPoista