Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Your smell is like a drug to me, Avon-hajuvedet


Tänään Avon-postauksessa (on muuten tokavika postaus!) on vuorossa hajuvedet,tai parfyymit.Mulle ne on hajuvesiä. Hajuvesiä en ole hirveästi käyttänyt ennen tätä syksyä, ja ainoa luottohajuveteni oli Escadan Sexy Graffiti. Jännityksen ja pelonsekaisin tuntein tartuin haasteeseen ja testasin kolme Avonin hajuvettä. Onneksi tuli testattua, nimittäin joukosta löytyi itselleni lempparihajuvesi.

Instinct
Ensimmäinen testiin päässyt tuoksu oli Avon Instinct Eau de Parfum for her. Tuoksua kuvataa kukkais-hedelmäis-metsäiseksi tuoksuksi, ja se sisältää tähtihedelmää, kameliaa ja santelipuuta.

Tuoksu on itsessään melko eksoottinen ja alkuun hieman pistävä. Kun tuoksu saa sulautua ihoon, tuoksu pehmenee huomattavasti. Pidin tästä tuoksusta, ja erityisesti tykkäsin käyttää tätä juhlatilaisuuksissa, esimerkiksi itsenäisyyspäivän juhlissa ja pikkujouluissa.

Ihan nuorimmille tämä tuoksu ei välttämättä sovi, sillä itselläni tästä tuli mieleen jotenkin hmm..Miten sen sanoisi..Aikuinen nainen. Nuorille olisi ehkä hieman makeampi ja raikkaampi tuoksu paikallaan, tai ainakin itse näin ajattelen.

Juhlatilaisuuksissa tulen kyllä tätä tuoksua käyttämään, sillä onhan se kiva vaihdella tuoksua arjessa ja juhlassa. Avonin tuotteiden riittoisuus tulee parfyymeissä ja hajuvesissä esille myös, sillä yksi suihkaus riittää pitkälle iltaan.

Avonin kuvastossa tälle tuoksulle on kasvonsa muuten antanut näyttelijä Megan Fox!

Premiere LuxeSitten testiin pääsi Avonin uutuus, Premiere Luxe Eau de Parfum. Ulkoasultaan tämä toi mieleeni antiikin kreikan! Muutenkin näissä kaikissa hajuvesissä (tai parfyymeissä) on ollut kauniit ja naiselliset pullot!

Premiere Luxessa tuoksuyhdistelmänä toimii mangolia, jasmiini ja gardenia. Tuoksu onkin selkeästi makeampi, kuin Instinctissä! Tuoksu on pehmeän raikas ja makeampi, ja tämä sopisi ainakin itselleni arkikäyttöön! Tuoksu ei kuitenkaan ole teinimäinen ja myös varttuneemmille (eli sulle äiti!) tämä saattaisi sopia mainiosti! Tämä tuoksu toimisi niin arjessa, kuin juhlassakin!

Viimeiseksi säästin uuden lempituoksuni! Avonin little gold dress Eau de Parfumin! Little gold dressissa yhdistyy hedelmien, kukkien ja meripihkan tuoksu. Tuoksu on myös pehmeä,makea ja erittäin raikas!

Tuoksu on tyylikäs ja jotenkin nuorekas, ja tämä tuoksu sopii myös laitettavaksi kouluun kuin myös juhliin.

Oon ollut todella tyytyväinen, että olen saanut hajuvesiä testiin. Tässä huomasi jälleen kerran sen, että pitäisi rohkeasti vaan kokeilla enemmän kaikkea uutta (et ota ravintolassa aina samaa annosta, teet erilaisen meikin yms..), koska silloin saattaa positiivisesti yllättyäkin!

Muistattehan tilata oman Avon-kuvaston täältä (klick). Itselläni alkoi tänään joululoma!Huomenna loma aloitetaankin sitten klo 08.00 hammaslääkärissä..Jaiks!

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti