Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Mitä mä lupaan?

HUOM! HUOM! Minun ihanat uudet kenkäni!
Kohta on saateltu loppuun tämäkin vuosi. Tuntuu, että tämä vuosi on mennyt ihan liian nopeasti. Tuntuu myös, ettei tänä vuonna tapahtunut oikein mitään ihmeellistä, vaikka oikeastaan tämä vuosi oli tapahtumarikkain pitkään aikaan. On tapahtunut muutoksia kavereiden elämässä, kuin myös omassa. Ollaan ehkä viisastuttu mutta kuitenkaan se ei näy missään. Mutta elämä on kehitystä..
 
En ole ikinä oikein kannattanut uuden vuoden lupauksia. Tuntuu, että ne ovat olleet pieni pakollinen paha (ihan niin kuin ystävänpäivän pakolliset treffit..) eikä kukaan koskaan kuitenkaan pidä lupauksiaan.. Tänä vuonna aion tehdä poikkeuksen, ja laatia pienen lupauslistan. Listalla on asioita, mitä olen pohtinut koko syksyn tai koko tämän vuoden. Tässäpä pieni listani:
 
 
1. Treenaa enemmän laulamista/laula enemmän
Myönnetään, olen laiska treenaamaan laulamista. Tai kyllähän sitten treenataan, kun on keikka tiedossa. Laulutunnit jäivät tältä vuodelta väliin ja sen huomaa, sillä melko harvoin tulee itsekseen treenailtua. Nyt ajattelinkin alkaa pitämään laulupäiviä. Eli viikossa ainakin yksi päivä, jolloin treenataan! Edes vähän.
 
2. Opettele luottamaan itseesi
Pätee vaatevalinnoissa, ruuanlaitossa, koulujutuissa, keikkajutuissa.. Luota itseesi nainen!  Mulla on nimittäin vähän sellainen tapa, (esim. vaikka vaatevalinnoissa) että löydän täydellisen asukokonaisuuden ja silti pitää kysyä joltakin vielä lopuksi onko se hyvä. Kaipaan hyväksyntää, mutta välillä tämä on vain niin turhaa. Luottamusta voisi lisätä myös sosiaalisiin tilanteisiin. Antaako hyvän ensivaikutelman jos näytät masentuneelta murhaajalta jos joku yrittää lähestyä? No ei anna. Ujous hus hus tänä vuonna!
 
3. Pidä yllä saavuttamasi kunto!
Eli jatka liikunnan/ruokailun kanssa samaan tahtiin.
 
Tuossa minun pieni listani. Uskon, että ainakin tuo ykköskohta tulee toteutettua, sillä nyt treenaillaan enemmän duo-juttuja tulevan EP:nkin vuoksi. Ja tottakai sitä mukaan kysellään myös keikkoja. Toivotaan, että tulevasta vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä, kuin tästä vuodesta!Huomenna suunnataan Helsinkiin, jossa vietetään muutama päivä!
 
Teettekö te uuden vuoden lupauksia? Millaisia?
 
Muistakaa paukutella raketteja turvallisesti ja syökää perunasalaattia!
 
-A-

9 kommenttia:

 1. Hyvä lista sulla, varmasti kaikki suht' helposti toteutettavissa, kun vaan niin päätät!

  Minun paheeni varsinkin näin joulun aikaan on punaviini, jota tulee nautittua näin lomalla vähän ruuan jos toisenkin kanssa. Ja lupaukseni onkin luopua siitä seuraavaksi puoleksi vuoden 2014 alusta lähtien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on hyvä lupaus!:) näin joulun aikaan tulee kyllä just jotain viiniä,juustoja ja suklaata syötyy iiiihan liikaa...

   Poista
 2. Ihana asu ja kengät!

  Haha munkin pitäisi treenailla soittamista enemmän mut laiska mikä laiska. :D Samoin terveelliset elämäntavat ois jees osata ja jaksaa toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikähän siin on ettei jaksa treenata,vaikka se on oikeesti mukavaa ja sit voi olla hyvillä mielin ku oppii jotai uutta..ja kun pitäis pitää vaan se vire yllä..ehkäpä se tästä.:D

   Poista
 3. Äidin mielestä kuulostaa todella mainioilta lupauksilta - eikä todellakaan ole mitään pikkujuttuja! Pitäiskö äidinkin luvata jotain..?

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Etenkin nuo kengät :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. tosi kiva asu!:)

  frugalandheels.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oletpa tosi suloinen. Kiitos että linkitit blogisi, taidanpa jäädä tänne seurailemaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja kiva, että jäät seurailee.:)

   Poista