Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

Joulun odotusta ja viimeinen Avon-postaus!

Kylläpä on muuten päästy joululomafiilikseen tällä viikolla! Kertaakaan ei ole kouluasiat edes käväisseet päässä, ja tunnen suurta onnellisuutta ajatellessa, että vielä vajaa 3 viikkoa tätä on tiedossa! Ah! Onneksi tämä viikko on ollut toimelias..Ensin ajattelin, että koko viikko menee rötväämiseksi=nukun ja olen tietokoneella, mutta eipä täällä koneellakaan olla pyöritty.. Paitsi eilen, kun avauduin tatuoinneista (klick).

Sunnuntaina oltiin jameissa, kerrankin niin, ettei tarvinnut katsoa kelloa koko ajan. Oltiin pilkkuun asti Neckissä ja siitä vielä hetkeksi Timeen.. Maanantaina kävin ostamassa loput joululahjat ja oli ensimmäiset treenit Duon biiseistä Vilin ja Mikon kanssa. Soundas niin hyvältä! Oli ihanaa kuulla, kun omat biisit heräs ihan erilailla eloon! Tiistaina käytiin Hempparissa pelaamassa lautapelejä Vilin ja Lauran kanssa. Pelattiin Aliasta, Afrikan tähteä ja Monopolia.Oli melko nostalgiset fiilikset, varsinkin Afrikan tähdessä! Enpä muista millon olisin sitä pelannut.. Eilen heräsin puoli seitsämältä ja hyppäsin linjaan..Oli nimittäin sellainen koitos, kun hammaslääkäri edessä.. Onneksi sieltä selvisin hengissä ja kuuleman hampaat on hyvässä kunnossa.Jei! Illalla mentiin Poppariin katsomaan kavereiden paria bändiä ja sielä suunnattiin vielä Red Neckin keskiviikko jameihin..Väsymys iski aika lujaa siinä vaiheessa, ja lähdin yhden aikaan nukkumaan. Simahdin heti, enkä tajua edes missä vaiheessa Simba on tullut kotiin..

Tänään nukuin piiiiiiiitkään ja kävin äitin kanssa kaupungilla ostelemassa vielä vikat lahjat ja syömässä Passion Foodissa. Tarkoituksena oli mennä Kristan kanssa kahville, mutta päänsärky pakotti tulemaan kotiin.Lauantaina sitten.. Huomenna vietetäänkin Simban kanssa meidän omaa jouluaattoa hyvän ruuan ja lahjojen parissa! Lauantaina on tyttöjen pikkujoulut ja sunnuntaina lähden kotikotiin joulun viettoon!

Mutta joo, koska tänään on torstai, on myöskin vuorossa Avon-postaus.Ja se on kuulkaas viimeinen. Snif..
Mutta aiheena on tänään Avonin Mega effects mascara ja luomivärit. Kun näin Mega effects mascaran kuvastossa, puhuttiin kavereiden kanssa, ettei se varmana toimi! Sain sen kuitenkin testaukseen ja piti vetää sanat takaisin. 

Vakuuttako teitä muka tuo harja ja tuo paketti ylipäätään? Minua ei vakuuttanut ulkoisesti,mutta testissä tämä osoittautui hyväksi mascaraksi. Tuossa harjapäässä on todella jämäkät harjakset ja mascaran säännöstelijän (siis tuo musta osio) ansiosta mascaraa ei tulee liikaa kerralla. Kun mascaraa harjaa ripsiin, harjaspää erottelee niitä samalla. Ripsiväri itsessään on hyvin levittyvää,mutta ei vetistä. Ja vaikka laittaisi useammankin kerroksen ripsiväriä, ei silti siitä tule niin paakkuinen, kuin muilla ripsiväreillä minulle on tullut.

Harjaspäätä voi taivuttaa itselle käteen sopivalla tavalla,joka on myös hyvä! Ajattelin myös, ettei mascara kestä kovin kauaa, sillä tuo ripsivärisäiliö ei ole kovin iso..Nyt kuitenkin kuukauden ajan tuota olen käyttänyt, eikä mascara edes tunnu olevan lopussa. Tämä kesti myös erittäin hyvin pyörätestin. Testiolosuhteet: märkää räntälunta tulee taivaantäydeltä, ja poljet pyörällä Kuokkalan siltaa. (Jotka ovat joskus kulkeneet talvella Kuokkalan sillan,tietävät miten persiistä se on.) Eikä muuten levinnyt meikit naamalle! Tämä peseytyy melko hyvin pois!

Ainut pieni miinus/korjausehdotus tässä on se, että silmäkulmien ripsiin tätä on vaikea levittää,koska harjaspää on niin leveä. Tai saa sen levitettyä,mutta se on hankalaa ja hieman suttuista puuhaa. Avon voisikin kehittää tähän vielä lisäosana pienemmän harjaspään,jolla silmäkulmien ripset saisi helposti väritettyä!

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuva! Ylhäällä olevat kuvat siis ennen mascaran laittoa ja alla laiton jälkeen.

Olen myös tykästynyt Avonin luomiväreihin. Luomivärien värivalikoima on Avonilla todella laaja, ja myös kiiltäviä ja mattapintaisia luomivärejä on tarjolla. Ylläolevassa kuvassa minulla on Avonin valkoista luomiväriä ja viime jouluna ostettua kultaista irtoluomiväriä. 

Vaikka luomiväripaletissa värit voivat näyttää todella voimakkailta, ne eivät ensimmäisellä levityskerralla sitä kuitenkaan ole. Jos haluat laittaa luumua tai vihreää väriä kouluun, ei tarvitse pelätä, että meikistä tulee liian tumma. Juhliin riittää muutama lisäkerros tuomaan intensiivisemmän ja voimakkaamman lopputuloksen. 

Näissä luomiväreissä kestävyys on myös ehdoton plussa. Tällä tarkoitan sitä, että jos aamulla laitat luomiväriä, sitä on myös ilalla vielä silmissä. Eli nämä eivät kulu olemattomiin päivän aikana.. Ja tosiaan värisävyjä löytyy luonnonläheisistä ja neutraaleimmista sävyistä melko päräyttäviin värisävyihin!

Tässäpä tämä viimeinen Avon postaus! Muistakaa vierailla Avonin sivuilla (klick)! Sieltä voitte katsoa mm.lisätietoa Avonista, tuotteista ja tilata oman kuvaston!

Olen jo aika innoissani joulusta! Toivotaan,että lunta tulisi aatoksi, edes vähän. Plussakelit ja vesisade ei luo kauheasti joulutunnelmaa.. 

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

-A-

1 kommentti:

  1. Oli tosi hauskaa lukea tästä maskarasta arvostelu! Minäkin naureskelin sille ekan kerran, kun siitä kuulin, mutta nyt alkaa itseänikin kiinnostaa päästä sitä kokeilemaan!

    VastaaPoista