Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Miriam's kahvila-konditoria


 Muutama viikko sitten kaverini pyysi minua kahville uuteen kahvila-konditoriaan, Miriam'siin. En ollut kuullutkaan, että Jyväskylään on avattu uusi kahvila ja odotinkin innolla näkeväni tämän paikan. Jyväskylässä olen käynyt oikeastaan joko Elosella tai Coffee Housessa, ja vaikka nämä paikat ovatkin mukavia,olen silti jo melko kyllästynyt niihin. Muutamat kaverini olivatkin jo Miriam'sia Facebookissa kehuneet, joten haluni nähdä tämä uusi ihana kahvila, kasvoi.

Astuessani Miriam'sin ovista sisään, olin aivan myyty. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi kauniiseen, yksityiskohtaiseen ja romattiseen sisustukseen. Minne vain katsoikin, näki jotain kaunista ja ihanaa.Niin sanottua sisustusähkyä ei kuitenkaan tullut, sillä vaikka sistukseen oli nähty vaivaa, ja materiaaleja ja tavaraa oli paljon, oli jokainen sisustuselementti löytänyt oman,itselleen sopivan paikan kahvilassa.

Kahvilasta saat ostaa myös kotiinviemiseksi teetä.

Ovelta suuntasimme suoraan tietenkin tiskille katsomaan, millainen herkkutarjonta Miriam'sissa on. Ja täytyy kyllä sanoa, että tällaisen herkkusuun ei pitäisi ikinä nähdä noin paljon herkkuja kerralla! Kakkuja,piirakoita,keksejä,suolaisia ja makeita herkkuja! Miriam'sissa on todella laaja valikoima makeita ja suolaisia herkkuja!Piirakoiden,kakkujen,pikkupizzojen ja muiden herkkujen lisäksi isompaan nälkään on saatavana salaattiannoksia. Lounasta Miriam'sissa tarjoillaan klo 11 alkaen: lounas ja keittolounas sisältää salaattipöydän, leivän, ruokajuomat ja jälkiruokakahvin/-teen.


Hinnat Miriam'sissa ovat oikein kohdallaan, jopa näin opiskelijabudjettilaisille. Luksusta arkeen toi pöytiintarjoilu ja kaunis esillepano. Henkilökunnasta täytyy mainita sen verran, että oli mukava nähdä pitkästä aikaa hyväntuulisia asiakaspalvelijoita! Itselleni ainakin asiakaspalvelun merkitys paikassa kuin paikassa on suuri. Se yleensä ratkaisee sen, tekeekö mieli mennä kahvilaan/ravintolaan/kauppaan uudestaan.

En myöskään voinut olla ihailematta työntekijöiden asuja: ne istuivat Miriam'sin tyyliin loistavasti.

Marianne cupcake vei kielen mennessään! Suosittelen!
Talon kaakao kermavaahdolla ja pienillä vaahtokarkeilla

Miriam'sin kauniista sisustuksesta ei päässyt nauttimaan pelkästään kahvilan puolella, vaan se ylsi jopa vessoihin asti! Valitettavasti miesten vessasta en tohtinut mennä ottamaan kuvia..

Kunniamaininta vessoille siisteydestään!
Kahvilan lisäksi Miriam'silla on oma juhlapalvelu. Pitopalvelu on erikoistunut tarjoamaan palveluita yrityksille. Tarjolla on valmiita paketteja (esimerkiksi Palaveripaketti,Salaattipaketti..) mutta myös tarjoilujen räätälöinti asiakkaan toiveista onnistuu.Pitopalvelusta lisäinfoa löydät Miriam'sin omilta kotisivuilta, johon pääset TÄSTÄ. Kotisivuilta löydät myös lounasmenun viikoittain.


Suosittelen maistamaan söpöjä Herra Hakkarainen-limonadeja

Herkkuja jos monenmoisia!
Miriam'sissa on tarjolla ruokaa myös eritysruokavalioisille.Vegaaneille ja esimerkiksi gluteenittomille löytyy omat ihanat herkut.Lähipiirini "gluteenittomat tyypit" valittelevat aina sitä, ettei kahviloissa löydy valikoimaa heille. Kaikki siis joukolla testailemaan Miriam'sin gluteenittomia herkkuja!

Olen käynyt Miriam'sissa nyt kolme kertaa, enkä kertaakaan ole pettynyt. Lämmin tunnelma, hyvä asiakaspalvelu, kaunis sisustus, erittäin hyvä valikoima (sekä juomissa sekä syötävissä), siisteys ja kohtuulliset hinnat takaavat varman viihtyvyyden ja nautinnolisen kahvittelu hetken. Miriam'sin löydät Torikulmasta,Asemakatu 12:sta.Nyt vielä lopuksi saatte nauttia Miriam'sin tunnelmasta kuvien kautta!


-A-


        Postaus toteutettu yhteistyössä Miriam's-kahvilan kanssa

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin kaunis, ja ihana postaus ♥

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi että, ompa hienoja kuvia! :) Ja noi herkut näyttää niiin mahtavilta, itelläki vaan alkaa haluttaa. :P

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja todellaki,noi herkut oli hyviä!! :)

   Poista
 3. Ei vitsit miten söpö ja ihana kahvila <3 Oon tulossa tammikuussa jkl, tää on pakko tsekata! Oon harmitellu ku siellä ei oo keskustassa tyyliin mitään kahviloita (tai sit en vaan osaa ettii :D) mutta ai miten söpö tää on!

  Ihana blogi sulla, jään seuraileen :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kanssa ihan samoilla linjoilla, ettei tossa keskustassa oo oikein ollu mitää tunnelmallista kahvilaa. Onneksi tämä tuli!! Sinne vaan herkuttelemaan!:)

   Kiitos!! :3

   Poista
 4. Rakastan kahviloita! Jos joskus Jyväskylässä päin liikun niin pitää käydä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahviloiden tunnelmaa ei kyllä voita mikään!:) Ja kandee käyä toi tsekkaamassa jos vaan suinkin tännepäin oot tulossa!

   Poista