Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Laughing my ass off-with Sami Hedberg


Eilen koitti kauan odotettu päivä- nimittäin Sami Hedbergin stand up-show! Ollaan katseltu S:n kanssa Youtubesta Samin videoita ja aina naurettu vatsalihakset kipeiksi. Pähkäillessäni S:n syntymäpäivälahjaa sai idean ostaa liput Samin keikalle. Onnekseni Sami esiintyikin aivan naapurissa,Paviljongissa ja vieläpä marraskuussa! Satuinpa kerrankin olemaan ajoissa ja sain varattua todella hyvät paikat.

Meillä on nyt muutama viikko mennyt S:n kanssa aikataulut todella ristiin. Ei olla hirveämmin keretty nähdä ja kuulumisia vaihdella. On ollut periaattessa ihan mukavakin touhuilla kaikkia omia juttuja, mutta pieni ikävä ja yhteisen ajan puuttuminen alkoikin jo vähän ahdistaa alkuviikosta. Onneksi tiedossa oli tämä pieni perjantain piriste.


Lahjalippujen lisäksi syntymäpäivälahjaan sisältyi minun maksamani ruokailu missä tahansa ravintolassa. S halusi Gringos Locokseen syömään tex mex-ruokaa, joten varasin pöydän jo hyvissä ajoin. Onneksi varasin, sillä perjantai-iltana klo 19.00 oli ravintola todella täysi. Syötiin hyvin ja vaihdettiin kuulumisia.Oli ihanaa viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa kunnolla. Tuntui, että oli jopa jotain kerrottavaa, eikä mitään perus koulukuulumisia.

Ruokailun jälkeen lähdettiin sitten jo Paviljonkiin ja aika pian päästiin saliin. Show kesti 2x45minuuttia, ja välissä oli puolen tunnin väliaika. Täytyy sanoa, että nuo molemmissa showpätkissä tuli naurettua niiiiiiiiiiin paljon! En voi ymmärtää, että ihminen pelkällä perusolemuksellaan saa ison salillisen ihmisiä nauramaan. Huumori upposi kaikenikäisiin ihmisiin, eikä se ollut mitenkään alapää painotteista. Usein stand up-showt saattavat mennä alapäähuumoriin (ekä siinä mitään,kyllähän se naurattaa), mutta liika on liikaa. Lippujen hinta tuli moninkertaisena takaisin, ja vatsalihakset on vieläkin kipeänä nauramisesta.

Suunnattiin vielä loppuillasta Freetimeen katsomaan Katutaiteilijoita. Katutaiteilija-bändi voitti muuten Rock SM-kisat vähän aika sitten.Ja voinpa ylpeänä todeta että pari kaveria kyseisessä pumpussa soittelee! Hienon shown olivat pojat järjestäneet, tankotanssijat ja kaikki!  Keikan jälkeen lähdettiin väsyneinä mutta onnellisia kotiin nukkumaan.

Eilistä lookkia
Täytyy sanoa, että eilinen ilta oli todella mukava. Vaikka yhdessä S:n kanssa asutaankin, tuollaisina iltoina huomaa sen, että yhteistä tekemistä pitää järjestää ja nähdä vaivaa yhdessäoloon.Mitään/ketään ei saisi pitää itsestäänselvyytenä. S lähti kuitenkin jo tänä aamuna Kotkaan keikalle ennen kuin kerkesin edes heräämään, ja takaisin minun murunen tulee vasta maanantain ja tiistain välisenä yönä. Pieni ikävä kalvaa mieltä, olisi niin ihana käpertyä toisen turvalliseen kainaloon..

Onneksi tämä päivä on mennyt nopeasti, sillä kävin kotikotona värjäyttämässä hiukset! Ovatpahan vähän aikaa taas vähän oranssimmat. Kävin myös moikkaamassa Koti-mummoa, 96v. Sain mummolta ihanan,raidallisen ja pitkähihaisen helmayöpuvun. Taitaapi olla vielä ihan Marimekon yöpuku,joten pitäisi kestää pitkän aikaa käytössä. Alkuillasta kotiuduin takaisin Jyväskylän huudeille ja kävin vielä Krissen syntymäpäivillä. Oli mukavaa,syötiin ja juotiin. En vaan jaksanut lähtee enää baariin,vanhuusko on iskenyt vai mikä..

Nyt käperryn taas turvallisen muumipeittoni alle katsomaan OC:ta ja taidan nukahtaa pieni hymy huulillani. Erittäin onnistunut viikonloppu takana (vaikka onhan vielä huominen jäljellä!)

Näkemisiin ja kuulumisiin!

-A-

4 kommenttia:

 1. Sami Hedberg on niin hyvä! :D Se oli meijän firman pikkujouluissa viime vuonna ja heitti läppää meidän duuniin liittyen, joten nauratti kahta kauheammin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä.:D Ja tuntuu että se löytää jokaiseen tilanteeseen jotain hauskaa sanottavaa!

   Poista
 2. Siis oon ennenkin ihaillut sun hiuskuontaloa! Voisitko joskus tehä sellaisen postauksen, jossa vähän selittelet noista sun hiuksista? (miten ne on leikattu, miten laitat ne, millä värjäät). Sopii sulle todella hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksii.:) Ja voin toki tehdä! Kaipailinkin postausaiheita tälle viikolle,joten keskiviikkona toi ehkä vois onnistua.! Toivottavasti siitä ei tuu tylsä,kun en oikein leikkaa/laita näitä mitenkään.:D Mutta yritetään!

   Poista