Sivut

perjantai 1. marraskuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää sinulle,rakkain


Tänään S täytti 24 vuotta.Uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt. Silloin kun tavattiin, S oli vasta 21 vuotias! Ajattelin nyt S:n syntymäpäivän kunniaksi kertoa hänestä hieman enemmän..

S on ensimmäiseltä ammatiltaan puuseppä, toiselta ammatiltaan muusikko ja tällä hetkellä S opiskelee JAMK:illa musiikkipedagogiksi. Enkä mitenkään puolueellisesti sano tätä, mutta minusta S on pirun kova kitaristi ja muusikko. Enempää en ala hehkuttamaan. Voitte itse tulla katsomaan meidän Duon keikkoja, tai voitte kuunnella S:n bändiä esimerkiksi Spotifysta. Bändin nimi on Bailout, ja Bailoutin kotisivuille pääsette täältä.

S on luonteeltaan todella kiltti, ystävällinen ja jotenkin todella pohtiva ja mietteliäs. Kiltteys ei mene yli, vaan S on oppinut sanomaan vastaan (ainakin minulle) ja pitämään puoliaan. Se on hyvä, koska tarvitsen miehen josta on sopivasti vastusta..S saa mut nauramaan ihan aina, ja se onkin S:n yksi parhaista puolista!

Kadehdin S:n sävellystaitoja, ja sitä, että S:n hiukset kasvaa niiiiiiin nopeasti.En ymmärrä,mitä kasvulannoitetta se salaa päähänsä pistää..

Hyvää syntymäpäivää rakkahin!

kuva: Nicholas Photography, tästä pääset fb sivuille.


Tänään taidetaan lähteä vähän baarin puolelle juhlistamaan ja huomenna alkaakin blogini ulkoasun päivittely. Jos eksytte blogiini viikonloppuna ja ulkoasu ja kaikki on aivan sekaisin, älkää peljätkö, maanantaihin mennessä pitäisi kaikki saada kondikseen.

Ettepä tiedä, mitä olenkaan blogilleni suunnittelut! Hihhih! Sen näette sitten.. Mutta ulkoasu tulee kyllä muuttumaan..

Hyvää Halloweeniä ja viikonloppua kaikille!!

Tämä nyt taisi olla tällainen pikapostaus,mutta sunnuntaina tai maanantaina tulee pidemmät postaukset!

-A-

2 kommenttia:

 1. Tosi suloinen pikapostaus :3 Jotenki tosi aito!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos!:) Oon kyllä yrittäny olla näissä postauksissa mahdollisimman paljon oma itseni, ihana jos se myös näkyy!:)

   Poista