Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

Che-Che-Che-Cheek!Oltiin tosiaan viime viikon keskiviikkona Club Escapessa Cheekin keikalla! Anteeksi, kun tämä postaus tulee vähän myöhässä. On ollut vaan niin paljon postailtavaa eikä ole jokapäivälle viitsinyt tunkea kahta postausta. Tässä nyt tulee kuitenkin näitä kuvia!

Vaikka itse en välttämättä ole suurin tämän musiikkigenren fani, tykkäsin kovasti keikasta. Cheek oli todella positiivnen lavalla ja huomioi fanejaan mukavasti, myös meitä vähän kauempana olevia. Meininki oli katossa koko keikan ajan! Ja joo,onhan tolla Jarella aika kiva hymy..Cheekillä tuntuu olevan melko kova keikkatahti, Jykylän keikalle hän nimittäin saapui suoraan Tampereen keikalta. Noh, eipä kyllä keikkakunnossa väsymyksen merkkejä näkynyt!

AA!Välillä kyllä Cheekmania meni hieman liian pitkälle.. Tytöt, vaikka se onkin ihana, niin älkää silti yrittäkö kiskoa siltä housuja jalasta....4 kommenttia:

 1. Makeita kuvia ja ihana Cheek! Itse oon menossa sinne stadionkeikalle :-D
  http://pdior.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,olin itsekin hieman yllättynyt noista kuvien laadusta.:D Ja voi vitsit toi stadion keikka on varmaa melko makee!

   Poista
 2. Oi vitsit kui hyvii kuvii oot saanu Cheekistä:) Mahto olla greisi keikka! Ja onhan se aika pirun hyvännäkönen...

  http://hennoaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä keikka,meen uuelleen kyllä jos tännepäin tulee keikkailee.:) Ja kiitos!

   Poista