Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Avon-Skin so softTänään Avonin yhteistyöpostauksessa vuorossa Skin so soft-sarjan Mineral Gems Glamorous Gold-vartaloemulsion ja Mineral Gems Glamorous Gold-öljysuihke. Aloitetaan vartaloemulsiosta.

Vartaloemulsion tuotekuvauksessa sanotaan seuraavaa: "Mineraalipitoinen vartaloemulsio sulautuu ihoon jättäen sen silkinsileän näköiseksi ja tuntuiseksi.Dermatologisesti testattu."(Huom! Avon vastustaa eläinkokeita. Lisätietoa löydät TÄÄLTÄ.)

Ensimmäisenä putelin avatessa huomio kiinnittyy makeaan tuoksuun. Tuoksu on hyvä, mutta näin allergikkona ja astmaatikkona ajattelin, että tuoksu on liian voimakas minulle. Usein monet hajuvedet ja rasvat saavat aikaan lähinnä hengenahdistusta liian voimakkailla tuoksuilla. Onnekseni huomasin olevani väärässä tässä asiassa. Vaikka rasva tuoksuukin vielä levitysvaiheessa melko paljon, tuoksun volyymi laski iholla melkoisesti. Muutama minuutti levityksen jälkeen makeaa tuoksua ei enää edes huomannut, ellei haistelemalla haistellut rasvattua kohtaa. Pisteet tästä!

Vartaloemulsio levittyy iholle hyvin ja helposti, ja on myös todella riittoisaa. Yleensä riittoisat ja helposti levittyvät emulsiot voivat olla hieman vetisiä, eivätkä näin ollen kosteuta tarpeeksi. Tässä niin ei kuitenkaan käynyt. Ja vaikka emulsio onkin hieman paksumpaa, se imeytyy ihoon nopeasti.


Itse ainakin pystyin pukemaan vaatteet päälle heti emulsion levityksen jälkeen,eikä silti iholle jäänyt lähmäistä tunnetta. Iho jää todellakin kosteutetun oloiseksi ja sileäksi.


Toisena tuotteena sain testaukseen Skin so softin öljysuihkeen. Suihke sisältää mm.aitoa kultaa ja muita mineraaleja ja antaa runsasta kosteutusta. Tämä suihke on kyllä itselleni tämän joulun ykköstuote! Ihoni on todella kuiva, joten öljysuihke antaa päiväksi kosteutusta. Liian öljyinen tämä tuote ei kuitenkaan ole, joten et muistuta painijaa joka on kierinyt rasvassa ennen kehään menoa..

Suihke on helppo levittää iholle ja on todella riittoisa. Tämä on muuten oiva lisä esimerkiksi pikkujouluihin tai muihin juhliin. Kultahippujen ansiosta iholle jää kaunis kultainen kimalle. Kimalletta ei ole kuitenkaan liikaa, joten joulukuusiefekti tulee vältettyä. Itse ainakin aion käyttää tätä pikkujouluissa ja jouluna! Kultahippujen ansiosta iho näyttää muutenkin todella hyvältä ja kosteutetulta. Öljyssä on myös makeahko,mieto tuoksu!

Siellä niitä kultahippusia on!
Kannattaa tustua myös muihin Avonin ihonhoitotuotteisiin. Avonin kotisivuille pääset TÄÄLTÄ

Kullanhohtoista joulun odotusta kaikille!

-A-

5 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi! Sul on kiva tyyli kirjottaa! :) jään seurailee

    VastaaPoista
  2. Voi eikä aiva ihana blogi sullaki <3 (: ihanat hiukset sulla !!!

    VastaaPoista
  3. http://life-is-beautiful-blogi.blogspot.fi

    VastaaPoista