Sivut

torstai 21. marraskuuta 2013

Avon-Lips so kissable

Avonin Ulta Color huulipunia. Vasemmalta oikealle värisävyt: Sheer Nectar, Wine with everything ja Sparkling Nude.

Viime syksynä päätin olla rohkea. Rohkea huulipunan suhteen. En ollut ikinä oikein ymmärtänyt huulipunien päälle ja käytin vain huulirasvaa tai tavallista huulikiiltoa. Kiiltokin oli väritöntä.Rohkaisin mieleni ja tilasin kaverini äidin kautta Avonin huulipunan,sävy oli Bronze Treasure. Muutaman käyttökerran jälkeen olin myyty.

Viime syksyn kokeilun jälkeen huulipunamaniani on lähtenyt hurjaan nousukiitoon. Riemun kiljahdukset pääsivät valloilleen, kun huomasin Avonin yhteistyöpaketissa peräti kolme uutta huulipunaa! Ja mikä parasta, ne olivat uusia sävyjä, joita en itse ollut (vielä) kerennyt tilaamaan.

Ensimmäisenä esittelen Ultra Color-sarjan punat (joihin olen salaa rakastunut.). Ultra Colorin punissa on hoitava koostumus, joka ainakin näin talvella on ehdotonta plussaa. Itselläni usein huulipunat ovat lähinnä kuivattaneet huulia, mutta nämä punat eivät sitä tee. Värit ovat täyteläisiä ja useamman huulipunakerroksen lisääminen boostaa väriä entisestään. Ultra Color punat sisältävät pigmenttihiukkasia, jotka vapautuvat levityksen myötä ja takaavat täyteläisen ja kirkkaan värin.

Ultra Color-huuliväri,sävy

Seuraavana esittelen teille Avonin Ultra Color-huulivärin. Tässä 2-in-1 huulikynässä yhdistyy huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon antama kiilto. Tämäkään tuote ei kuivata huulia! Ehdoton plussa on kynämäinen muoto. Välillä huulipunalla on vaikea punata huulten rajat ilman suttuista lopputulosta, mutta tässä huulivärissä yhdistyy vielä jokseenkin rajauskynä. Tarkka jälki on taattu!

Huuliväriä saat lisää,kun pyörität kynän päässä olevaa punaista osiota. Itselläni tämä meinasi mennä hieman ohi, sillä tuo pyöritettävä osio oli todella jäykkä. Nyt muutamien pyörittelyjen jälkeen se pyörii kuitenkin jo paremmin!

Perfect Kiss, sävy Peach Peck
Edellisessä Avonin tilauksessani tilasin huulikiillon ja tämän Perfect Kiss-huulipunan. Perfect Kiss-huulipunassa on todella voidemainen koostumus. Voidemainen koostumus johtuu siitä, että punassa on avokado -ja kookosöljyä. Punan laittaminen tuntuu samalta, kun huulirasvan levittäminen.


Samassa tilauksessa tilasin myös Glitter-roll-on huulikiillon. Tämän kiillon värisävy on Amber Flash. Huulikiiltoa tulee roll-on-pään ansiosta mielestäni sopivasti: en tykkää jos liian "märät" huulet huulikiillosta. Huulikiilto tuoksuu hyvälle (ihan karkille!) eikä kiilto ole kovinkaan tahmaista. Tiedättekö sen tunteen,kun olette laittanut huulikiiltoa, menette ulos, tuulee ja hiukset on huulissa kiinni? Sen jälkeen naama on täynnä huulikiiltorantuja. Tällä kiillola niin ei ole kuitenkaan käynyt.Tämä huulikiilto myös maistuu makealta!Valitettavasti en saanut otettua tarpeeksi hyviä kuvia punista ja siitä, miltä ne näyttävät huulilla. Niinpä päätin tehdä pienen värikartan kämmeneeni. Joskus puna saattaa näyttää paljon tummemmalta paketissaan, kun todellisuudessa huulilla. Toivottavasti tästä värikartasta on teille hyötyä. Lähdetään liikkeelle vasemmalta oikealle:

1. Glitter-roll-on huulikiilto, Amber Flash
2.Ultra Color-huulipuna, Sheer Nectar
3.Ultra Color-huulipuna, Sparkling Nude
4. Punaklaanini vanhus, silloinen Ultra Color, Bronze Treasure
5.Ultra Color-huulipuna, Wine With Everything
6.Perfect Kiss-Peach Peck
7.Ultra Color-huuliväri, Carefree Coral

Oma klaanini!

Avonin huulipunissa on myös kestävyysplussa. Turhaudun todella nopeasti illanvietoissa tai juhlissa, jos jokaisen syömisen/juomisen jälkeen pitää olla lisäilemässä punaa. Ja sitten on niitä punia, mitkä jättävät huulien reunoille vain rajaukset.Avonin huulipunat kestävät kuitenkin suht. pitkään, eikä koko ajan tarvitse olla väriä lisäämässä. Vaikka väri kuluisikin, se haalistuu tasaisesti, eikä jätä rumia reunuksia. Myös opiskelijaystävälliset hinnat vetävät minua näiden huulipunien puoleen.

Värisävyjä löytyy jokaisesta huulipunasarjasta monia, joten jokaiselle löytyy varmasti oma ja näyttävä väri!

Avonin sivuilta löydät lisää tietoa tuotteista ja Avonin periaatteista. Esimerkiksi Avonin rintasyöpäkampanjasta ja kampanjasta kotiväkivaltaa vastaan löydät tietoa "Tietoa meistä"-kohdasta. Avonin tilaukset tehdään oman konsultin kautta, joten voit laittaa sivun kautta viestiä omalle kauneuskonsultillesi. Kauneuskonsultti vastaa kysymyksiisi tuotteista, tietää tämän hetken tarjoustuotteet ja auttaa sinua tilauksen tekemisessä! Sivuilta löydät myös tietoa tuotteista ja voit tilata kuvaston kotiisi!

Uskaltakaa olla rohkeita ja piristää meikki-ilmettä huulipunilla. Ainiin, ja tässä pieni kauneusvinkki (jota käytän itse vähän turhankin usein...) : Jos et jaksa meikata, laita näyttävää huulipunaa. Tällöin näytät muutenkin paljon meikatummalta ja huolitellulta.

Ihanaa torstai-iltaa teille!

-A-

Yhteistyöpaketissa tulivat Ultra Color-huuliväri ja Ultra Colorin huulipunat Wine With Everything ja Sparkling Nude.

5 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä nuo huulipunat:)

  lifeofolgaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo huulipunat! Mun mielestä sä oot muuten ihan mielettömän nätti ja siis mun mielestä noi sun vihreet silmät on niin älyttömän upeet ja vielä yhdistettynä noihin oransseihin hiuksiin niin voi että! ♥ itsellänikin on vihreet silmät, ja tässä mulla onkin niin kauhee juurikasvu että pitäis värjätä hiukset... ja nyt oikeasti rupes tekeen mieli oransseja hiuksia (vaikkei ne todennäköisesti mulle ees sopis)! tosi mielenkiintoinen blogi, kuinka vanha muuten oot? :-) jään mielenkiinnollla lukemaan vielä tätä koko blogia, kiva että löysin viikonlopuks jotain uutta lukemista!

  http://pinjaletta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei nyt menin kyllä ihan hämilleni noista sun kehuista!! Mutta kiitos paljon kuitenkin!:3 Mulla on tänään hiustenvärjäyspäivä,tulee vielä vähän porkkanampi pää taas vähäks aikaa.:)

   Ja oon 22-vuotias,täytän helmikuussa 23.:) Ja pakko kysyä että kuinka vanhaks aattelit mut?
   Ja toki saa jatkaa blogin lukemista,se on toivottavaa!:)

   Poista
  2. Okei :-) mä epäilin sun iäksi kyllä että oisit tota luokkaa :D mulle on vaan aina tärkeetä tietää ikä blogia lukiessa jonkun takia, enkä tiedä itsekään että miksi :-)

   Poista