Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Uusi superhyperyyberhieno banneri!

Heippaheiii!

Kuten huomaatte, olen saanut uuden bannerin! Iiiiiiih! 

Halusin bannerikseni jotain erikoista ja värikästä, koska muuten blogini yleisilme saattaa olla hitusen väritön. Halusin myös piirretyn bannerin, mutta meidän perheen piirtotaito on menny toiselle siskolle..Joo kyllä,yritin itsekin piirtää banneria, mutta päiväkodissa 5-vuotiaat piirtävät paremmin, kuin minä...

Törmäsin taideblogiin nimeltä Cow's wings, jota pitää tyttönen nimeltä Silja. Aika nopeasti huomasin, miten taitava piirtäjä Silja on, ja sain ajatuksen. 

Pistin Siljalle viestiä ja pyysin häntä piirtämään bannerin. Pyyntönä oli piirtää puu, missä on kaikkea mahdollista (niinkuin tässä blogissakin!). Onnekseni Silja suostui ja sain kun sainkin hienon bannerin! 

Tulette huomaamaan, että vaihdan banneriani usein. Sama ongelma on facebookin profiili -ja kansikuvien kanssa. Vaihtuvat n.5krt/viikko. Mutta kun tulee otettua kuvia ja haluaa aina vähän erilaista ilmettä, ettei kyllästy! Tiedän, että monet inhoavat tätä  facebookkaajatyyppiä, jonka kuvat vaihtuvat useammin kuin alushousut, mutta en voi sille mitään. Sorry,no can do! 

Mutta nyt tämä uusi ja hieno banneri saa olla ainakin viikon loistamassa uudella paikallaan! Ihailkaa nyt sitä ja kehukaa oikein kovasti! Hihi!

Tämä viikko on muutenkin mennyt oikein mainiosti ja olen erittäin hyvällä tuulella. Arkeni helpottui tänään huomattavasti, kun kahden minuutin kävelymatkan päähän avattiin K-Supermarket. Ah,enää ei tarvitse taistella S:n kanssa siitä,kumpi lähtee kauas kauas kauas kauppaan. 

Mukavan tästä päivästä tekee myös se, että alkoi viikonloppu! Sen kunniaksi tein ruokaa,tein luuttusiivouksen ja hinnoittelin kirpparikamat! Kohta ehkä lenkille, jos uskallan uhmata pimeää rantaraittia.

Eipä tässä nyt tällä erää kummempia. Ja kuvia postauksessa ei ole sen takia, että keskittyisitte vain uuteen upeaan banneriini!

Kiitos ja näkemiin!

-A-

Ja Siljan blogiin pääsette tästä

Ja muistinko jo sanoa, että mulla on uus ja hieno banneri?


4 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana, sopii tosi hyvin sun ulkoasuun ja tuo kivasti lisäväriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep,tykkään itekki paljon! Ja noi värit on just hyvät!:)

      Poista