Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Misseilyä ja syksyilyä

Aloha!

Viimeiset pari päivää on menny kotona, sängyn (tai sohvan) pohjalla maaten. Kävipä nimittäin niin, että syksyn esimmäinen sairasteluaalto sai minutkin kiikkiin: keuhkoputkentulehduksen merkeissä.

Onneksi (kerrankin!!) olin fiksu ja menin lääkäriin heti, kun keuhkot alkoivat pihistä kuin Kristoffer Taxfreellä. Eihän siinä, Taxfree nauruni saa kaverit repeilemään liitoksistaan tunnilla ja opettajat hermostumaan jatkuvaan nauruun, mutta kokoaikainen astmakohtaus-fiilis ei silti ole kovinkaan kiva.
Näinpä kipitin pienillä jalosillani päivystykseen ja saaliikseni sain kortisonikuurin, antibioottikuurin, kahdet astmalääkkeet ja 100kpl buranaa. Buahahhaa tauti, sinut on kohta selätetty!

Eilen olo alkoi olla melko normaali, ja sainkin illalla raahattua ahterini kaverini Krissen luo, ja siitä suuntasimme Club Escapeen. Club Escapessa oli nimittäin Miss Jyväskylä- finaali, jossa meidän kaveri Kaisu oli mukana! Eikä Kaisu sieltä tyhjin käsin lähtenytkään. Kaisu valittiin 2.perintöprinsessaksi, ja lisäksi Kaisu oli myös kampaajien suosikki!

Kaisun kannatusjoukot vasemmalta oikealle: Krisse, Milja ja minä

Ilta yllätti ainakin minut positiivisesti. Olin odottanut paljon muovisempaa ja tökömpää kisailua, ja miettinyt jo mielessäni, kuinka ylimeikatut tytöt kipittelee 20cm koroissaan pitkin lavaa. Mutta onneksi kauhukuvani eivät toteutuneet. Tytöt oli meikattu todella kauniisti (vaikkakin tietenkin vahvasti, että meikki näkyy yleisöönkin), hiukset olivat kauniisti laitetut ja tunnelma oli mukava ja kannustava.

Ilta huipentui palkintojen jakoon ja voi kuinka ylpeitä me oltiin Kaisusta! Onnea myös 1.perintöprinsessalle Mari Lehtolalle, ja uudelle Miss Jyväskylälle, Anniina Korsikolle!  Valitettavasti ei ole kuvia tarjolla eilisillasta baarista ja kisasta, sillä huono valotus + huono kamera = hirveitä kuvia, mistä ei saa selvää..


Siinä sitten vielä vähän aikaa tanssahdeltiin kaunihisti parketilla ja siitä suuntasimme Mäkkäriin syömään. Meidän missi kun oli paastokuurilla vähän yli viikon! Päätimme siis kerralla tasata Kaisun rasva -ja suolatasapainon. Syönnin jälkeen kotiin suihkuun ja nukkumaan, tänään 12.30 kouluun!

Tämän päivän syystyyliä pönötys posella
Tänään on ainakin täällä Jyväskylässä ollut ihana syysilma, kun aurinkokin paistaa! Tänään olisi myös Pub Katseessa Dead Cult Diariesin keikka, jota ajattelin mennä katsomaan, jos olo sallii.. En oo varmaan yksin liikenteessä, sillä tänään on myös kauppakadun appro. Jei!

Saapi nähdä, mitä aktiviteettiä sitä keksii. Kivaa melkein viikonloppua teille kaikille!

Ps. Kaisusta tulossa lähiaikoina kaveripostaus!

-A-
2 kommenttia:

  1. Huijaat! Et oo noin pitkä, miltä kuvassa näyttää ;) t. Mäyrä

    VastaaPoista