Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja lauluahdistusta

 

Eilen oli hyvä päivä.Siihen asti, kun alettiin tehdä kotidemotuksia S:n kanssa. Kaksi biisiä nauhalle, okei, ei iso homma. S soittaa taustat ja sitten on mun vuoro. Ääni on kondiksessa, ei satu kurkkuun, hyvä puitteet aloittaa kotidemottelu. Mutta sitten tapahtuu jotakin: ääni ei vain lähde. Tai ääntä lähtee, mutta sitten ei kuitenkaan lähde. Ääni ei vain soi.

Kuulostin kamalalta. En edes muista, koska viimeksi olisin turhautunut itseeni niin paljon. Vaikka yritin ja yritin ja yritin, niin siitä koko hommasta ei tullut mitään. Turhauduin, mutta en kiukutellut, pidin suuttumuksen sisälläni.Onneksi S huomasi, ettei homma toimi ja kauniisti ehdotti äänittelyä jonakin toisena päivänä. Kiitos, kulta, kun oot niin kärsivällinen.

Tästä jäi kytemään takaraivoon pieni lauluahdistus koko päiväksi. Onneksi illalla sain suuni auki ja purettua sen sanallisesti ulos. Käytiin pitkä keskustelu S:n kanssa meidän musiikista, mun laulusta ja Duon tulevaisuudesta. Tää kuulostaa nyt jotenkin kamalan vakavalta ja viralliselta, mutta ei se sitä ole, no hätä. 

Päiviteltiin ajatuksia siitä, mihin suuntaan lähdetään Duoa viemään. Ja ilmeisesti tämä kannatti, sillä tänään ollaan treenattu ja tehty uutta biisiäkin.JEE! 

Joinakin päivinä ääni ei vain soi. Ja sille ei voi välttämättä mitään. Huomasin kyllä eilen, että astmalääkkeen ottaminen ennen laulua vaikuttaa kovasti lauluun. Lääke aiheuttaa nimittäin pienehköt tärinät, ja tottakai se kuuluu laulussa. Ja tiesittekö myös, että kuunkierto vaikuttaa naisilla ääneen ja sen sointiin? No, nyt tiedätte. 

Eiköhän tämä ahdistus tästä lähde, pitää vain puskea eteenpäin ja luottaa itseensä. Tykkään ihan sikana meidän biiseistä ja oon innoissani näistä EP suunnitelmista!Muuten täällä menee ihan hyvin. Koulu hitusen rasittaa, mutta onneksi viikot menee nopeasti. Koulussa on kivaa kyllä, mutta käytännön järjestelyt ei aina oikein tuolla toimi.. Ja nyt niiden tärkeyden tajuaa, kun pitäisi itse sumplia lukkareita ja vierailuja ja harkkoja. Onneksi ei ole ihan hirveän kauan enää joululomaan..!

Vilkaisin kalenteriin, ja marraskuusta on tulossa melko kiireinen, kivalla tavalla. On paljon synttäreitä ja pippaloita, esimerkiksi yhdet naamiaiset on tulossa! Vähänkö kivaa pukeutua ja laittautua sinne! 

Muuten toivon marraskuulta lunta ja lumen mukana tuomaa valoa. En tykkää kauheasti pimeästä ja kirkas ja valoisa talvi olis niiin kiva! Katsotaan vaan niin räntää tulee ja on pimeää koko hemmetin talven! 

Ainiin! Melkein unohdin mainita, että blogin ulkoasu ja nimi vaihtuu ensi viikonloppuna. Samassa osoitteessa kyllä pysytään. Olen alusta asti pohtinut tuota nimeä enkä ole ollut siihen kovin tyytyväinen. Sama homma ulkoasun kanssa. Sunnuntaina luultavasti julkistan uudistuneen blogini. Pysykää siis kuulolla.

Ei minulle muuta,tässä nyt tuli tälläinen vähän erilainen kuulumispostaus. Entä mitä teille kuuluu?
Ihanaa sunnuntaita kaikille,toivottelee A. 
4 kommenttia:

 1. aina mä vaan ilmestyn sun blogiin! tää taitaa olla joku enne :-D mullaki on hirmunen kiire mut silti ehtii vaa chillata!

  www.anniqamix.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha,no ainaki mun kannalta hyvä enne!! :D Liity toki lukijaksi ni voit jatkaa ilmestymistä myös tulevaisuudessa. ;)

   Ja sit ootko huomannu,et vaikka on kiire, ni silti keskittyy vaan kaikkeen turhaan? Esim. koneella olemiseen...

   Poista
 2. Oli ihan pakko liittyy lukijaks, tää blogi on jotenkin erilainen ja tämmöstä oon ettinyt! Kirjotat jotenki tosi kiinnostavalla tavalla ja piti ihan lukee muutamia aiempiaki postauksia sulta. :-) Tää aika vuodesta tuntuu tosi kiireiseltä, mutta kun ajattelee nyt niin enpä mä kovin kiireinen sit kuitenkaa oo.. :-D

  http://wannabe-forever-young.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii ihana sinä!! Ja kiitos paljon lukijaksi liittymisestä!:)

   Mulla ainakin yleensä se menee niin, että kaikki jutut osuu samalle viikonlopulle tai kuulle! Ettei sillai tasasesti tuu mitään toimintaa.:D

   Poista