Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Home is where I want to be..

Heippa!

Tänään S lähti aamulinjalla Kotkaan bänditreeneihin, joten jäin treenileskeksi kotiin. Suunnittelin päivälle siivoilua, ruuanlaittoa, pyykinpesua ja lenkkeilyä. Olin juuri tullut lenkki/kauppareissulta kotiin, kun Mamma soittaa: "Ollaan kymmenen minuutin päästä Jykylässä, lähe Tampereelle moikkaa Hipua." (Hipu=nuorin isosisko) No, eihän siinä, äkkiä ruumissuihkuun, vaatteet päälle, meikit laukkuun ja matkaan!

Autossa vasta tajusin kysyä, että miks me nyt Tampereelle ollaan menossa. "Koska on Hipun ja Juhon tuparit."

Minä ja kaksi siskoani olemme perineet mammalta suuren intohimon sisustukseen. Meillä kotikotona on aina panostettu kauniiseen sisustukseen ja pieniin, kauniisiin yksityiskohtiin. (Kotikotiin pääsette muuten kurkkaamaan siskoni Kaksplussan "Kolmistaan" blogissa, täällä! ) Hipu olikin aikaisemmin kertonut, mitenkä aikoo sisustaa, joten odotin jännityksellä näkeväni lopputuloksen. Ja täytyy kyllä sanoa, että kauniiksi ja persoonalliseksi siskolikka oli kodin sisustanut!  Tässä pieni pikapostaus Hipsun ja Juhon kodista!

 (Pyydän anteeksi joidenkin kuvien kamalaa laatua, kuten sanottu, marraskuussa asia korjaantuu..)


Makuuhuoneen pääväreiksi oli valikoitunut musta, harmaa ja valkoinen. Romanttista vivahdetta huoneeseen toi kaunis peili ja musta kattokruunu.Olohuoneessa kirjahyllyn päälle oli laitettu koristeeksi musta, kimalteinen käsilaukku! Ihana ja persoonallinen idea! Olohuoneessakin väreiksi oli valikoitunut valkoinen, musta, ja harmaan eri sävyt. Lämpöä mukana tuomassa oli tummanruskea sävy, esim. lattiassa ja ruokailuryhmässä.

Hipu oli leiponut vieraille naminami herkkuja! 
Kukapa olisi arvannut, että drinksulaseista on myös tuikkukupeiksi!
Kirjat toivat väriä olohuoneeseen
                                  Vessassa pääväreiksi oli valikoitunut pinkki,turkoosi ja violetti. 

Suihkuverhon kuviointia
Ihana pieni kori vessapaperille. Tälläisenhän voisi itsekin tehdä omaan vessaan sopivin värein!

Lopuksi esittelen ihanan kodin ihanimman osan, eli keittiön! Keittiö oli sisustettu retro/fiftarityyliin, ja on muuten ehkä tyylikkäin keittiö, mitä minä olen nähnyt! Annetaan kuvien puhua puolestaan..

Vinyylilevyt sopivat myös sisustukseen

Betty Boop-taulu keittiön seinällä

Myös roskakori voi olla tyylikäs!
 Tässä vähän kurkistusta kauniin siskoni kauniiseen kotiin! Tykkäättekö te sisustaa, ja millainen sisustustyyli teillä on?

Mai bjuutiful systah!


                                                         Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!
    
                                                                           -A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti