Sivut

torstai 17. lokakuuta 2013

Aarteet


Viimeaikoina
on tuntunut siltä, ettei yhteys välillämme enää ole ennallaan. Monet kerrat luoksesi tulin, suurin odotuksin. Lähtiessäni tunsin ärsytystä ja surua, minut oli petetty. Vaikka olen jaksanut kehua sinua kavereilleni, olen viimeaikoina miettinyt, kehunko turhaan,valehtelenko itselleni? Haluanko jatkaa suhdettamme, vai siirtyä eteenpäin? Monet vuodet olemme kulkeneet rinnakkain, olet tuonut iloa ja onnistumisen kokemuksia päiviini. 

Olin jo melkein luopunut toivosta, rakas, mutta tänään valoit minuun uskoa uudella tavalla. Olen taas sinun, rakas kirpputori!

Tosiaan, viimeaikoina kirpputorien meininki (niin facebookissa kuin livenäkin) on ollut sellaista, joka ei vetoa minuun. Myydään huonokuntoisia tavaroita ja vaatteita, ja vieläpä liian kalliilla. Myös hyväkuntoista tavaraa on myynnissä, mutta niissäkin usein on liian kallis hinta. (Tai sitten oon vaan pihi...) 

Kirpputoritavaran laatu on mielestäni notkahtanut hieman huonompaan suuntaan, sanotaanko, vuoden sisällä. Tämä pätee siis vain omiin havaintoihini Jyväskylän alueella. Onneksi välillä roskankin seasta löytää aarteita. Ja hei, ei se ole tyhmä joka kalliilla myy, vaan se joka ostaa.

Tänään menimme siskojeni ja kummityttöni kanssa pienelle kirpputorille, joka sijaitsee suht. lähellä kotikotia. 
Itse ajattelin lähteä vain seuraksi, sillä en ole viimeaikoina tehnyt kovin hyviä löytöjä kirpparilta. 

Positiivisena yllätyksenä kirpparilta lähtikin matkaan muutamia aarteita.

Aarre nro. 1, laukkuLöysin tuollaisen ihanan kukkakuviollisen kassin! Onnekseni myös sen sisävuori ja sisus oli hyvässä kunnossa. Laukku tuntuu myös todella tilavalta. Nahkaosat pohjassa ja kahvassa ovat tyylikkään kuluneet, mutta eivät ole rikki tai rähjäisen näköiset. I love it!


Aarre nro.2, tennarit


Söpöt valkoiset tennarit! Ja vieläpä minun kokoani. Omat valkoiset Converset alkavat olla jo melko kuolleen näköiset, joten tämä ostos tulee tarpeeseen. Rakastuin kengissä pitkään varteen, jonka saa myös käärittyä alas. Tällöin sisävuoren ihana pilkkukuvio pääsee näkyviin. 

Aarre nro.3. neuletakki


Ihanan lämmin, tummansininen neuletakki! Monikäyttöinen ja sopii moniin eri tyyleihin.
 I h a n a

 Aarre nro.4, koru


Näitähän nyt näkee jokapaikassa, joten minäkin haluun!
Kätevä, koska sopii monien eri asujen kanssa.

Tässäpä nämä minun ihanaiset uudet aarteeni. Ja hintaa näille aarteille tuli yhteensä 3.50e, joten kukkarokin kiittää!
 Teen vielä tämän syksyn aikana "Kipputorin aarteet" - postauksen, jossa esittelen kirppareilta löytämiäni vaatteita,koruja,kenkiä ja laukkuja. Vaatteita ja tavaraa on paljon, mutta valitsen mieluisimmat postaukseen ja näytän miten ne toimivat asukokonaisuuksissa. Muutamia kirpparilöytöjäni esittelin jo aikasemmin ilmestyneessä My Style-postauksessa. 

Tässä tämän päivän aarteita, illalla tulossa laajempi postaus eilisestä ja tästä päivästä.

-A-
4 kommenttia:

 1. Miltä kirppareilta löysit noi? Itsekin tässä viime viikolla kiertelin Jyväskylän kirppareita jonkin verran, en asettanut mitään odotuksia, joten yllätyin ainakin itse positiivisesti (tai sitten minulla vain kävi järkyttävän hyvä tuuri, kun löysin priimakuntoista tavaraa parilla hassulla eurolla :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää löysin Hankasalmelta sellaselta pieneltä kirpparilta. Yleensä löydän parhaat vaatteet ja tavarat Centrum kirpparilta JKL:n keskustasta. myös kirpparilla.fi on hyvä,mut autottomana vähän liian kaukana.:/

   Poista
 2. hyvä tuuri löytää toi ketjukoru, jossai vaatekaupoissa tollanenkin ketju maksaa helposti ainakin 4.95 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep!:) Tuolla se tais maksaa 50 senttiä.:D

   Poista