Sivut

maanantai 23. syyskuuta 2013

Start of something new..

Niinpä niin, jo kolmatta kertaa aloittamassa omaa blogia..Yleensä näiden blogien kanssa vaan käy niin, että niitä jaksaa viikon pitää ja sitten se taas unohtuu. Niinkuin viimeisimmän blogin kanssa kävi. Olin unohtanut blogin kokonaan, kunnes tänään sen muistin ja katsoin, että olin kirjoittanut edellisen kerran huhtikuussa...Siis HUHTIKUUSSA! 

Enkä vieläkään voi (ainakaan näin alkuun) luvata, että jaksan/kykenen/pystyn/motivoidun joka viikko tänne jotakin kirjoittamaan, mutta yritys on ainakin kova! Antakaa minulle armoa..

Haluan kirjoittaa itselleni tärkeistä asioista, niistä, mitkä koskettavat minua juuri sillä hetkellä.
Tämä ei tarkoita, että syvennyn syvällisesti aina naisen anatomiaan ja kuunkiertoon,miehen mielen mysteereihini, ja elämän ikuisuuskysymyksiin. Tietenkin näitä asioitakin tulee varmasti puitua, jos tarve vaatii.

Minulle koskettavia asioita ovat myös musiikki, kauneus, hiukset, meikkaus, terveys, vaatteiden tuunaaminen, nauravat lapset, jäätelönsyönti (ruoka yleensäkkin nam nam!!)...Kaikki melko arkiset asiat.
Haluan tehdä nämä arkistenkin asioiden päivitykset mahdollisimman kiinnostavalla ja värikkäällä tavalla.
Näin itsekkin saa arjesta enemmän irti.

Millä haluan erottua bloggaajien massasta? Jos joku kiinnostuu blogistani, niin onhan se mukavaa. Mutta en halua alkaa olemaan mitään muuta, kuin oma itseni tässä blogissa. Jos se kiinnostaa edes yhtä ihmistä, niin hyvä, jos ei niin sitten ei.

Kirjoitan tätä blogia ensisijaisesti ilahduttaakseni itseäni. Olen niin surkea kirjoittamaan käsin minkäänlaista päiväkirjaa, että ehkäpä tästä tulee nyt se päiväkirja, mihin jaksaa kirjoittaa. 
Seuraavassa kirjoituksessani varmastikkin jo "päästään aiheeseen" :)

Ihanaa syksyä!

Ps. Yritän laittaa ennen seuraavaa kirjoitusta itsestäni kuvan tänne nähtäväksi.En olisi halunnut kirjoittaa mitään, ennenkuin täällä on omakuva, mutta iski kirjoittamisen halu, enkä voinut itselleni mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti